NEVŞEHİR / MERKEZ - Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Okulumuzda Coşkuyla Kutladık.

Okulumuz 1-E sınıfı Sergide

Okulumuz 2-E sınıfı sergide

Şbt

Okul bahçemize geleneksel çocuk oyunları için çizgiler çizdik.

Şbt

Okulumuz Minikler A kategorisinde 1. oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan sınıf öretmenimiz Esat SÜRÜCÜ'YE de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Her zaman olduğu gibi Atatürk Haftası boyunca da okulumuzda yapılan ders içi ve ders dışı etkinlikler ile Ata'mızı andık; anlamaya ve anlatmaya çalıştık.
10 Kasım Cuma günü saat 09.05'te de okulumuzda düzenlenen Anma Programını öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştik. Ülkemizin kurcusu Gazi Msutafa Kemal ATATÜRK'Ü  saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

"İlelebet Payidar Kalacak" Cumhuriyet'imizin 100. yılına sayılı günler kala, okulumuzda sınflarımızı süsleyip coşku ile kutlama töreni yaptık.

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü, silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ederiz.

Okulumuzda yapılan törende emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.