NEVŞEHİR / MERKEZ - Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu

Osman DOĞAN - Okul Müdürü

1966 Kırşehir doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir ili MUCUR ilçesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Kastamonu EYO, ardından Kırşehir Eğitim Fakültesinde (Sınıf Öğretmenliği)tamamladı.

Kars,Iğdır,Yozgat illerinde yöneticilik görevlerinde bulundu.

1996-2003 yıllarında Merkez İcik İ.Ö.Okulu´nda Okul Müdürlüğü,

2003-2010 tarihleri arasında Mrk Göreme İ.Ö.Okulu´nda Okul Müdürlüğü görevinde bulundu.

2010 yılında Yönetici atama sınavında en yüksek sınav puanı ile Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü gerevine atandı.2 Temmuz 2019 yılına kadar bu görevi yürüttü.

2 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu´ndaki  Okul Müdürlüğü görevini yürüymektedir.

Okul Müdürümüz  Osman DOĞAN  . BAŞÖĞRETMEN  olup, çok sayıda Teşekkür, Başarı, Üstün Başarı. Takdir ve Aylıkla Ödüllendirme belgesine sahip olmakla birlikte, yine  merkezi ve bakanlıkça yapılan çok sayıda  hizmetiçi  eğitim faaliyetine katılmıştır.

Evli, Dağıstan Alper ve Kübra adında 2 çocuk sahibidir.